A málnapürét felforraljuk, tűzről levéve belekeverjük a zselatint, hagyjuk megduzzadni, beleolvadni.
A vízből és a cukorból szirupot készítünk,124°C-ig melegítjük.
A tojásfehérjét a szirupkészítés közben felverjük.
A kész szirupot még forrón óvatosan összeöntjük a zselatinos málnával (fel fog habzani). Ezt az elegyet pedig kis sugárban hozzáöntjük a felvert habhoz, miközben folyamatosan verjük tovább. Egészen addig verjük a masszát, amíg kézmeleg nem lesz.
Egy dobozt/tepsit először kibélelünk sütőpapírral, majd porcukor/keményítő 1-1 arányú keverékével “kilisztezzük”. Elsimítjuk benne a masszát, majd a tetejét is megszórjuk a porcukros keményítővel. 4-5 órát áll szobahőmérsékleten. Utána vajas porcukros keményítős késsel kockára vágjuk, az vágott pillecukor éleket szintén porcukros keményítőbe forgatjuk.