Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Pillecukor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Pillecukor

  • Medium

Leírás

Share

Pillecukor recept

A málnapürét felforraljuk, tűzről levéve belekeverjük a zselatint, hagyjuk megduzzadni, beleolvadni.

A vízből és a cukorból szirupot készítünk,124°C-ig melegítjük.

A tojásfehérjét a szirupkészítés közben felverjük.

Pillecukor szirup elkészítése

A kész szirupot még forrón óvatosan összeöntjük a zselatinos málnával (fel fog habzani). Ezt az elegyet pedig kis sugárban hozzáöntjük a felvert habhoz, miközben folyamatosan verjük tovább. Egészen addig verjük a masszát, amíg kézmeleg nem lesz.

Sütésre alkalmas pillecukor elkészítése

Egy dobozt/tepsit először kibélelünk sütőpapírral, majd porcukor/keményítő 1-1 arányú keverékével “kilisztezzük”. Elsimítjuk benne a masszát, majd a tetejét is megszórjuk a porcukros keményítővel. 4-5 órát áll szobahőmérsékleten. Utána vajas porcukros keményítős késsel kockára vágjuk, az vágott pillecukor éleket szintén porcukros keményítőbe forgatjuk.

 

extern

previous
Szójaszószban szuvidált malac
previous
Szójaszószban szuvidált malac

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here