Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Petrezselymes rakott csülök

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
2.00 db csülök
1.00 g vöröshagyma
3.00 db zselatinlap
1.00 tk egész bors
1.00 g
6.00 szem uborka
1.00 csésze kapribogyó
1.00 csokor petrezselyem

Petrezselymes rakott csülök

Konyha:
  • 45 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


A csülköket az egész hagymával, a borssal és a sóval bő vízben feltesszük a tűzhelyre, és 2-2,5 óra alatt puhára főzzük. Ha megfőtt, leszedjük róla a húst, s kisebb darabokra vágjuk. A főzőlevéből félreteszünk egy keveset, s a zselatinnal besűrítjük. Egy formát kibélelünk 3-4 réteg folpackkal. Az összevágott petrezselymet az edény aljára szórjuk, ráöntünk 0,5 centi vastagon a zselatinos főzőléből. A feldarabolt húst összekeverjük a kockákra vágott uborkával, illetve kapribogyóval, majd az alaplére teszünk egy réteget belőle. Megint petrezselyem következik, majd a húsos keverék, s addig végezzük ezt, amíg el nem fogy a hús. A rétegek között természetesen az alapléből is öntünk hozzá. A tetejét lezárjuk a folpackkal, nehezéket helyezünk rá, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap szeleteljük és tálaljuk.

miele01

previous
Magos kifli
next
Medvehagymás tortellini
previous
Magos kifli
next
Medvehagymás tortellini

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.