Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Pavlova

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
50.00 dkg bogyós gyümölcs
6.00 db tojásfehérje
30.00 dkg porcukor

Pavlova

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
    • 45 perc
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share


    A tojásfehérjével (feltörjük a tojásokat, nagy tálba a fehérjét) és a porcukorral és kis sóval nem túl kemény habot verünk. Betöltjük egy habzsákba, annak a segítségével elkenjük a tepsin: kis gömbökből rakjuk össze a kört. Két kerek formát készítünk, és a két forma közé fogjuk betenni a friss gyümölcsöket. A sütőpapírt nem szabad elfelejteni. A habot megsütjük 35 perc alatt 100 °C-on. A Miele sütőben a páranedvességelszívás funkciót érdemes bekapcsolni, hogy ropogósabb legyen. Habcsókra fog hasonlítani.

    miele01

    previous
    Laskagomba-saláta
    next
    Pirított borjúmáj
    previous
    Laskagomba-saláta
    next
    Pirított borjúmáj

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.