Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Pavlova – Farkas Vilmossal

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
200.00 g tojásfehérje
200.00 g kristálycukor
200.00 g porcukor

Pavlova – Farkas Vilmossal

Konyha:
    • 110 perc
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share


    A tojásfehérjét a kristálycukorral nem túl kemény habbá verjük, és beleforgatjuk az átszitált porcukrot. Nyomózsákkal, körkörös mozdulatokkal pohárszerű formákat alakítok ki a habból. Érdemes szilikonos sütőpapírt használni, arról könnyebben leválasztható sütés után. 125 °C-os előmelegített sütőben 90 perc alatt kiszárítjuk.

    miele01

    previous
    Kacsamell epres mártással
    next
    Vörösboros marhapörkölt
    previous
    Kacsamell epres mártással
    next
    Vörösboros marhapörkölt

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.