Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Panna Cotta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
150.00 g eper
40.00 g cukor
250.00 ml tej
250.00 ml Tejszín
50.00 g cukor
4.00 g zselatin
1.00 db vaníliarúd

Panna Cotta

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 30 perc
  • Személyek 6
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share

Először az epres szószt készítjük el. Az epret és a kristálycukrot egy edénybe tesszük. Kis lángon, folyamatos keverés mellett kb. 10-15 perc alatt darabos szószt főzünk belőle. Vigyázzunk, mert könnyen leég! A kész szószt elosztjuk a poharak aljába, minden pohárba tegyünk egy púpos ek-nyit. A Panna Cotta-hoz félbevágjuk a vaníliarudat, kikaparjuk a magjait, majd a magokat és a héjat is beletesszük egy fazékba az összes tejjel és a tejszínnel. A kristálycukrot alaposan összekeverjük a zselatinporral egy kis tálban. A tejes alapot alacsony hőmérsékleten felforraljuk, ha felforrt, vegyük ki a vaníliarudat, és öntsük bele a zselatinos cukrot. Keverjük legalább 5 percig, míg a cukor és a zselatin teljesen fel nem oldódik. Egy finom szűrőn keresztül az eperszószra, a poharakba szűrjük a tejpudingot. Ha megvan, tegyük a hűtőbe, és hagyjuk 6 óráig pihenni, mert csak a hűtőben fog megkeményedni.

miele01

previous
Hamburger sütés
next
Articsóka garnélával töltve
previous
Hamburger sütés
next
Articsóka garnélával töltve

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here