A pácléhez kis kockákra vágjuk a megtisztított zöldségeket, a borókabogyót törjük össze, a húst vágjuk 2×2 cm-es kockákra.Borítsuk be a zöldséggel, borókabogyóval, babérlevéllel és szemes borssal, majd öntsük rá a vörösbort.Lefedve hagyjuk állni kb. 24 órán keresztül.A húst vegyük ki a pácléből, töröljük szárazra, és a vajjal együtt tegyük egy sütőtálba.Szórjuk meg 1 ek liszttel, és fedő nélkül skezdjük el sütni.Mintegy 30 perc után öntsük hozzá a leszűrt páclevet, valamint az erőlevest, és lefedve pároljuk készre.Ezután keverjük bele a tejszínnel elkevert lisztet, majd a sajtot is.Ízesítsük sóval, borssal és szójaszósszal.Sütési mód: Sütőautomatika Hőfok: 180-200 °C Sütési hely: Alulról az első Sütési idő: 50-60 perc Sütési mód: Felső/alsó hő Hőfok: 220-240 °C Sütési hely: Alulról az első Sütési idő: 50-60 perc, húshőmérő alkalmazásánál a belső hőmérséklet 85 °C legyen.