Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Óriás tigrisgarnéla bulgursalátával

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Óriás tigrisgarnéla bulgursalátával

Konyha:
    • 45 perc
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share


    Saláta előkészítése 200 gramm bulgurt megpirítunk egy kevéske vajon, kétszeres mennyiségű alaplével felöntjük, majd lefedjük, és 20 perc után hozzáadjuk a zöldségeket, fűszereket: petrezselymet, mentát, bazsalikomot, koriandert, málnaecetet, sót, olivaolajat. Tálaláskor pár koktélparadicsomot is mellé rakhatunk. Garnéla elkészítése A garnélát megtisztítom, hasa felől leszedjük a páncélt, hurkapálcikával kivesszük a bélcsatornát, a lábait levágjuk. Hason picit bevágom, majd felhúzom a hurkapálcikára – ami segíti, hogy egyenes maradjon sütés közben is.

    miele01

    previous
    Galambmell polentával és libamájvelouté-val
    next
    Baby étel – karfiol, burgonya és sertéshús
    previous
    Galambmell polentával és libamájvelouté-val
    next
    Baby étel – karfiol, burgonya és sertéshús

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.