Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Ököruszály leves

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 kg ököruszály (marhafarok)
60.00 dkg vegyes zöldség
1.00 db zöldpaprika
1.00 db paradicsom
15.00 szem egész bors
2.00 db babérlevél
10.00 dkg hagyma
2.00 dl konyak
3.00 gerezd fokhagyma
5.00 dkg vaj
2.00 db tojás
10.00 dkg liszt
30.00 dkg főtt hús

Ököruszály leves

Konyha:
  • 240 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share

Ököruszály leves recept

Feldaraboljuk az ököruszályt, a hagymát pedig karikákra vágjuk. A húst, hagymát, vegyes zöldséget zsírral kikent tepsiben aranysárgára sütjük. Egy nagy fazékba beletesszük a sütőből kivett húst és a zöldségeket, és felöntjük vízzel. Ízlés szerint sózzuk, beletesszük a zöldpaprikát, paradicsomot, borsot, babérlevelet, majd puhára főzzük és leszűrjük.

Miután leszedtük a leves zsírját, a konyakkal megbolondítjuk. A lisztet összedolgozzuk a vajjal, tojással, a főtt hússal, és galuskát szaggatunk belőle. A főtt húst a levessel és a galuskával tálaljuk.

miele01

previous
Karalábé-sárgarépa felfújt – Miele gőzpárolóban készült
next
Hagymavágás, darabolás
previous
Karalábé-sárgarépa felfújt – Miele gőzpárolóban készült
next
Hagymavágás, darabolás

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.