Vágjuk le a narancsok tetejét, és egy kicsit az aljukból is, hogy könnyen megüljenek a tányéron. Reszeljünk a levágott darabból narancshéjat, s préseljük ki a narancslevet. Kk-lal vájjuk ki a narancsok belét, vigyázva, hogy a belső héjat ne sértsük fel. A kivájt részeket is présejük ki, a levet tegyük el. Szórjunk egy kevés cukrot az üres héjakba. Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra. Törjük fel és válasszuk el a tojásokat. Egy közepes tálban keverjük el a sárgáját a cukorral és a kukoricakeményítővel, míg sima lesz. Keverjük bele a narancslevet. Tegyük a keveréket serpenyőbe, és közepes hőmérsékleten melegítsük folyamatos keverés mellett, míg besűrűsödik. Vegyük le ekkor a tűzről, adjuk hozzá a lereszelt narancshéjat és a Grand Marniert. Engedjük lehűlni. Konyhagéppel verjük fel a tojásfehérjét, fokozatosan adjuk hozzá a 2 ek cukrot, és verjük kemény habbá. Forgassuk bele a tojáshabot a narancskrémbe, míg teljesen elkeveredik, majd töltsük bele a narancshéjakba. A tetejét igazítsuk el egy spatulával, hogy lapos legyen. Süssük 20 percig, míg felfújódik, és a teteje aranybarna lesz. Szórjuk meg porcukorral, és azonnal tálaljuk, mert a szuflé pillanatok alatt összeesik.