Az apróra zúzott mogyorót tegyük egy tálba. A tojásfehérjét és a tejszínhabot verjük fel, majd a felénél adjuk hozzá mindkét cukrot és habosítsuk tovább, addig, amíg nem lesz fényes és kemény. Azt a habot, amit kaptunk tegyük egy tepsire úgy, hogy 3 db kb. 18 cm ármérőjű kör legyen belőle. Ehhez célszerű habzsákba tenni és körkörösen, spirál alakban megcsinálni a formát. Ha kész, tegyük be az előmelegített sütőbe, 90 °C-ra, és süssük addig, amíg szilárd állagú nem lesz. Ne süljön túl, tehát maradjon még fehér – az ehhez szükséges idő kb. 2 óra. A csokoládét vízgőz felett olvasszuk meg, és adjunk hozzá egy kis tejszínt, hogy krémes legyen. A megsült habcsók sütik közé tegyük a csokikrémet, és így tovább úgy, hogy a tetejére még maradjon csokikrém. Arra szórjuk rá a mogyorót és a ribizlit. Díszíthetjük mentalevéllel is.