Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Minestrone

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
40.00 dkg húsos császárszalonna
5.00 dkg vaj
8.00 db paradicsom
2.00 g bazsalikom
2.00 g kakukkfű
4.00 g rozmaring
1.00 g
10.00 db sárgarépa
10.00 db fehérrépa
fokhagyma
póréhagyma
csavart tészta
parmezán

Minestrone

Konyha:
  • 35 perc
  • Személyek 6
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A szalonnát apró kockákra vágjuk, egy kis vajon megpirítjuk, de figyeljünk rá, hogy a vaj ne égjen meg. Miközben pirul a szalonna, összedaraboljuk a többi hozzávalót. Apró kockákra vágjuk a sárga- és fehérrépát és a póréhagymát. A póréhagymát hozzátesszük a piruló szalonnához. Ha a szalonna és a hagyma egy kicsit megdinsztelődött, hozzáadjuk a többi zöldséget is. Körülbelül 5 percig pirítjuk. A paradicsomokat meghámozzuk és feldaraboljuk. Ezután összedaraboljuk a bazsalikomot, kakukkfüvet és a rozmaringot. A késheggyel szétnyomott fokhagymát, az apróra vágott fűszernövényeket és a kis sót is hozzátesszük. Felöntjük húsleves alappal, majd a vége előtt 15 perccel hozzáadjuk a paradicsomokat és a tésztát. Friss bazsalikommal és egy kis parmezánnal a tetején tálaljuk.

miele01

previous
Almalekvár
next
Garnélarák-koktél Mary Rose mártással és grillezett korianderes tigrisrák farokkal, salátaágyon
previous
Almalekvár
next
Garnélarák-koktél Mary Rose mártással és grillezett korianderes tigrisrák farokkal, salátaágyon

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.