Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Milánói borjúborda

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 kg borjúborda
1.00 csésze zsemlemorzsa
1.00 csésze parmezán
1.00 csésze liszt
2.00 db tojás
10.00 szelet sonka
2.00 g laskagomba
1.00 csésze paradicsompüré
1.00 g cukor
1.00 g
1.00 csomag spagetti tészta

Milánói borjúborda

Konyha:
  • 40 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A borda előkészítéséhez a húst a csont mentén körülbelül ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, sózzuk borsozzuk. A panírhoz a morzsához egy kevés reszelt parmezánt keverünk, s a bordaszeleteket a megszokott liszt-tojás-morzsa módon bepanírozzuk. Forró olajban kisütjük, majd az olajat lecsepegtetjük. A milánói szószhoz a sonkát nagyobb csíkokra daraboljuk, a laska gombát is felszeleteljük. Egy serpenyőben zsiradékot melegítünk, beletesszük a sonkát, kicsit megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát is. Amikor a gomba megfonnyadt, belemerjük a paradicsompürét, megsózzuk, összekeverjük, s pár percig még főni hagyjuk. A tésztát bő vízben kifőzzük, majd a szósszal és a megsült báránybordával tálaljuk.

miele01

previous
Rebarbarás spárgasaláta
next
Karfiol lengyelesen
previous
Rebarbarás spárgasaláta
next
Karfiol lengyelesen

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.