Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Mézes-mustáros csirkemell rozmaringos fokhagymamártásban, cukkinilángossal

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
60.00 dkg csirkemell
1.00 g
1.00 g bors
50.00 dl méz
40.00 dl mustár
2.00 ml olaj
15.00 dkg cukkini
50.00 db tojás
1.00 dkg liszt
2.00 g
1.00 g bors
1.00 ml olaj
50.00 g fokhagyma
rozmaring
méz
fehérbor
balzsamecet

Mézes-mustáros csirkemell rozmaringos fokhagymamártásban, cukkinilángossal

Konyha:
  • 60 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


A csirkemellet szeletekre vágjuk, sóval, borssal megszórjuk, és a méz-mustár keverékben bepácoljuk. Legalább 2 órára tegyük hűtőbe, de 1 napig is pácolhatjuk. Ezután pici olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük. A köret elkészítéséhez a cukkinit nagylyukú reszelőn lereszeljük, sóval, borssal ízesítjük, hozzákeverjük a lisztet és a tojást, hogy jó sűrű palacsintatészta állagot kapjunk. Egy serpenyőben kevés olajon kerek lepényeket sütünk belőle. A mártáshoz a gerezdekre vágott fokhagymát szárazon megpirítjuk, ezután felöntjük mézzel és fehérborral, majd rozmaringgal és balzsamecettel ízesítjük.

miele01

previous
Almás sütemény ropogós dióval
next
Fehérborban párolt hal körtével
previous
Almás sütemény ropogós dióval
next
Fehérborban párolt hal körtével

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.