Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Mézben pácolt báránycsülök

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
3.00 ek méz
3.00 g Burgonya
3.00 db zellerszár
3.00 db répa
1.00 pohár sör
1.00 g
1.00 ek mustár
1.00 ek olaj
3.00 csokor rozmaring
fokhagyma

Mézben pácolt báránycsülök

Tulajdonságok:
    • 120 perc
    • Személyek 4
    • Hard

    Ingredients

    Leírás

    Share


    Keverjük össze a fokhagymát a rozmaringot, az olajat, a mustárt, a mézet, a sót és a sört, majd helyezzük bele a báránycsülköket. Ebben a páclében legalább egy-két napig tároljuk. Ha magába szívta a páclevelet tegyük be a sütőbe a bárányt. Az első 10 perc a kéregzárás. Szeleteljünk fel répát, vöröshagymát, fokhagymát, zellerszárat, burgonyát. Adjuk hozzá a sárgarépát, a zellert és a hagymát a húshoz, majd a befejezés előtt fél órával adjuk hozzá az aszalt gyümölcsöket és a burgonyát. A sütés kb. két-két és fél órát vesz igénybe. Egy serpenyőbe öntsünk át a hús levéből, tegyünk hozzá répát, hagymát, aszalt gyümölcsöket, tejszínnel öntsük fel, forraljuk össze. Ha szeretnénk pépesíthetjük vagy így is tálalhatjuk.

    miele01

    previous
    Blundel tészta készítése
    next
    Csörögefánk
    previous
    Blundel tészta készítése
    next
    Csörögefánk

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.