Keverjük össze a fokhagymát a rozmaringot, az olajat, a mustárt, a mézet, a sót és a sört, majd helyezzük bele a báránycsülköket. Ebben a páclében legalább egy-két napig tároljuk. Ha magába szívta a páclevelet tegyük be a sütőbe a bárányt. Az első 10 perc a kéregzárás. Szeleteljünk fel répát, vöröshagymát, fokhagymát, zellerszárat, burgonyát. Adjuk hozzá a sárgarépát, a zellert és a hagymát a húshoz, majd a befejezés előtt fél órával adjuk hozzá az aszalt gyümölcsöket és a burgonyát. A sütés kb. két-két és fél órát vesz igénybe. Egy serpenyőbe öntsünk át a hús levéből, tegyünk hozzá répát, hagymát, aszalt gyümölcsöket, tejszínnel öntsük fel, forraljuk össze. Ha szeretnénk pépesíthetjük vagy így is tálalhatjuk.