Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Mentás fokhagymás báránysült

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 db báránylapocka
2.00 g menta
2.00 g fokhagyma
1.00 dl olívaolaj
3.00 g
5.00 db sárgarépa
1.00 db Burgonya
25.00 csomag spárga
2.00 dkg zöldbab
1.00 db cukkini
édeskömény
póréhagyma

Mentás fokhagymás báránysült

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
    • 90 perc
    • Személyek 4
    • Hard

    Ingredients

    Leírás

    Share


    A báránylapockát kicsontozzuk. Az összes mentát és fokhagymát az olívaolajjal páccá turmixoljuk. Azután a kicsontozott lapocka belsejét kenjük be vele, tekerjük össze, majd a külsejét is bekenjük. 200 °C-on 1,5 óra alatt megsütjük. Miközben készül, szeleteljük fel a zöldségeket, és pirítsuk meg őket serpenyőben. Először a burgonyával kezdjük, majd 5 perc múlva tegyük hozzá a sárgarépát, majd 5 perc múlva a többi zöldséget. Együtt minimum 5 percig süssük még, majd együtt tálaljuk.

    miele01

    previous
    Bagel
    next
    Francia saláta
    previous
    Bagel
    next
    Francia saláta

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.