Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Marcipános-bajor mandulás bonbon

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Marcipános-bajor mandulás bonbon

Konyha:
  • 60 perc
  • Személyek 6
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


A marcipánt 2 mm vékonyra kinyújtjuk 2 szilikonpapír között, majd kis kerek kiszúróval kiszurkáljuk, és szilikonpapírra pakoljuk egymástól ujjnyi távolságra. Majd kissé száradni hagyjuk, addig elkészítjük a krémet. A tejcsokoládé ganaché-hoz az olvasztott csokoládét és a kihabosított vajat egyszerűen simára keverjük, de vigyázzunk, hogy ne olvadjon meg a krém. Ebben az arányban készítve a ganaché dresszírozható nyomózsákból. A kerek marcipánlapokra krémrózsákat dresszírozunk, majd a tetejükre bajor mandulát helyezünk, és hűtőben dermesztjük. Ha a krém keményre dermedt, egyesével temperált étcsokoládéba mártjuk, de csak a bonbon alsó 2/3 részét.

miele01

previous
Bárányhús bontása
next
Mini kuglóf
previous
Bárányhús bontása
next
Mini kuglóf

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.