Forraljuk fel a vizet, vegyük le a tűzről és keverjük simára benne a felkockázott csokoládét. Tegyük a hűtőbe legalább 3 órára, amíg meg nem szilárdul. Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Készítsünk elő egy kisméretű fém vagy szilikon muffinformát. Keverjük át a hideg krémet, keverjük bele a mandulalisztet. Kenjük meg az egyik réteslapot olajjal, fektessük rá a másikat, majd vágjuk ollóval 10×10 cm-es kockákra és gyors, de óvatos mozdulatokkal béleljük ki a dupla tésztával a kis mélyedéseket. A harmadik lapot olajozzuk meg, majd vágjuk négyzetekre, és az olajos felükkel lefelé fordítva helyezzük a kosárkákba. Az utolsó réteslapot olajozzuk meg, vágjuk négyzetekre, és kissé fedésben, olajos felükkel lefelé fordítsuk a mélyedésekbe és óvatosan nyomkodjuk bele. Tegyük a sütőbe pár percre, amíg aranysárga nem lesz. Tegyük ki hűlni őket. Ha két részletben sütjük, folytassuk a következő adaggal. Ha a tésztakosárkák kihűltek, a krémet egy kiskanál segítségével vagy zsákba töltve adagoljuk a tésztakosárkákba. A fagyasztott mangókockákat vágjuk kb. 4 mm-es apró darabokra és még fagyottan szórjuk a csokikrém tetejére.