Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Mandulás-kókuszos házi granola zabtejszínes málnaöntettel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
2.00 ek rizsszirup/agavészirup
1.00 kk fahéj
10.00 dkg kókuszzsír
3.00 ek kókuszchips
15.00 dkg durvára tört mandula vagy szeletelt mandula
5.00 dkg pattogtatott amaránt
5.00 dkg búzakorpa
20.00 dkg zabpehely
1.50 dl zabtejszín
1.00 tk vanília
20.00 dkg málna
2.00 ek vaj vagy ghí (tisztított vaj)
1.00 ek kókuszvirágcukor

Mandulás-kókuszos házi granola zabtejszínes málnaöntettel

  • 30 perc
  • Személyek 4
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share


A zabpelyhet a búzakorpával, az amaránttal, a mandulával, a kókuszchipsszel, a fahéjjal és a kókuszzsírral összemorzsoljuk, mintha linzertésztát készítenénk, majd az agavészirupot is belekeverjük úgy, hogy az egészet teljesen átjárja. A keveréket sütőpapírral bélelt tepsiben egyenletesen szétterítjük, majd 180 °C-os sütőben (légkeveréses sütőben 160 °C) 15 percig sütjük, félidőnél átkeverjük. A cukrot a vajon megkaramellizáljuk, a málnát és a vaníliát beleszórjuk, majd egy kevés vizet aláöntünk. Felforraljuk, és a zabtejszínnel dúsítjuk, majd átszűrjük. Az öntetet hagyjuk kihűlni, és tálaláskor a házi granolára kanalazzuk.

miele01

previous
Kakashere pörkölt
next
Köles felfújt – Miele gőzpárolóban készült
previous
Kakashere pörkölt
next
Köles felfújt – Miele gőzpárolóban készült

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.