A langyos vizet belerakjuk egy tálba, belemorzsoljuk az élesztőt, hozzárakjuk a cukrot.A lisztből hozzákeverünk egy keveset egy fakanállal, s felfuttatjuk.A sót a liszttel elkeverjük.Dagasztásnál adunk hozzá kb. fél dl olívaolajat, az olívaolajjal s szezámmaggal megkenjük a lepénykéket. A felhabosodott élesztőt beletesszük az edénybe, és egy dagasztógép segítségével szép, egynemű tésztát gyártunk.A tésztát 8 egyenlő részre osztjuk.Egyforma kis lepényeket nyújtunk belőle, pihentetjük kb. 30 percig, majd kinyújtjuk egy lisztezett felületen, olívaolajjal megkenjük a tetejét, megszórjuk fekete szezámmaggal, és megint 30 percig pihentetjük.Előmelegített sütőbe tesszük 200 °C-on, két szinten 20-25 perc alatt készre sütjük.