Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Lencsefőzelék

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
40.00 dkg lencse
2.00 ek olaj
1.00 ek liszt
1.00 dl tejföl
1.00 kk vöröshagyma
1.00 g
mustár

Lencsefőzelék

Konyha:
  • 45 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A gondosan kiválogatott, előző este beáztatott lencsét másnap annyi vízben, amennyi éppen ellepi, sóval és mustárral ízesítve puhára főzzük. Ezután az olajból, a lisztből meg a hagymából barna rántást készítünk, és ezzel sűrítjük be a főzeléket. Tejföllel tálaljuk. Tipp: Nagyon finom, ha a lencsét füstölt lében főzzük meg.

miele01

previous
Focaccia
next
Szarvasbélszín gesztenyés pirított zöldségekkel
previous
Focaccia
next
Szarvasbélszín gesztenyés pirított zöldségekkel

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.