Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Lazacfilé avokádós tatárral

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
60.00 dkg lazac
2.00 db avokádó
1.00 db chili
1.00 g koriander
füstölt chili paprika
sóvirág
petrezselyem
lime
olívaolaj

Lazacfilé avokádós tatárral

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
    • 30 perc
    • Személyek 4
    • Easy

    Ingredients

    Leírás

    Share


    A lazacot egyforma szeletekre vágjuk, az olívaolajon előmelegített serpenyőben megsütjük ezeket a szeleteket. Közben elkészítjük az avokádó tatárt. Az egyik avokádót villa segítségével krémesre nyomjuk, a másikat apró kockára vágjuk. Sózzuk, majd a finomra vágott chilit hozzáadjuk. A lime levét ráöntjük – rakhatunk rá a héjából is egy kicsit – s ezt összekeverjük. Készítünk egy fűszerkeveréket: a chili paprikát, a koriandert és a sót összekeverjük, és a kisütött lazacszeleteket ebbe mártjuk bele a videón látható módon. Ha ez megvan, akkor már tálalhatjuk is.

    miele01

    previous
    Egész bébi pulyka
    next
    Hortobágyi húsos palacsinta
    previous
    Egész bébi pulyka
    next
    Hortobágyi húsos palacsinta

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.