Hámozzuk meg a karalábét, távolítsuk el a fás részeket. Vágjuk fel a húsát 2 mm-es szeletekre, és vágjuk a levelét vékony csíkokra. Olvasszunk fel 30 g vajat egy serpenyőben, pirítsuk meg a karalábészeleteket és a levélcsíkokat. Ízesítsük sóval, borssal és szerecsendióval, majd szórjunk rá lisztet. Adjuk hozzá a tejet és a tejszínt, madj melegítsük 10 percig. Töltsük át egy tálba, hagyjuk kihűlni. Hámozzuk meg a mogyoróhagymát, és vágjuk apró kockákra. Távolítsuk el a mángoldlevelekről a szárat, vágjuk 2 cm-es darabokra. A maradék vajat olvasszuk fel a serpenyőben, pirítsuk meg benne a mogyoróhagymát és a mángold szárának darabjait. Vágjuk ki a mángold levelekből a középső eret, és dobjuk el. Vágjuk a zöld leveleket széles csíkokra, és blansírozzuk. Röviden mártsuk hideg vízbe, majd hagyjuk megszáradni. Keverjük össze a mángold szárát és leveleit a karalábéval. Blansírozzuk és hámozzuk meg a paradicsomokat. Felezzük el, távolítsuk el a magokat, és vágjuk csíkokra. Egy tűzálló tálat kenjünk ki a vajjal. Tegyünk bele egy réteg lasagnetésztát, majd zöldséget, megint egy levél tésztát, majd paradicsomot, tésztát, majd sajtot. A legfelső réteg zöldség legyen sajttal borítva, majd erre jön az utolsó levél tészta a tetejére. Keverjük össze a tejfölt a tojássárgájával, és kenjük a tészta tetejére. Süssük 160-170 °C-on 30 percig.