Pirítsuk meg a kockára vágott bacont/ szalonnát, adjuk hozzá a hagyma 2/3-át és dinszteljük meg. Adjuk hozzá a darált húst, kevergetés közben süssük barnára. Ízesítsük sóval, borssal és fűszernövényekkel. Vágjuk össze a meghámozott paradicsomokat, a folyadékkal, a sűrített paradicsommal és a húslevessel, majd adjuk a húshoz és kb. 5 percig pároljuk. Időközben áztassuk be a tésztalapokat. Közben elkészítjük a besamel mártást. A tésztalapokat igazítsuk el az edényünk aljába – ezeket rétegenként fogjuk elhelyezni – feltáltva egy sor besamel mártást és egy sor paradicsommártást. A Lasagnet szórjuk meg sajttal, tegyük a sütőbe és indítsuk el az A „Lasagne“ automatikus programot – vagy 140-160 fokon süssük készre kb 45-50 perc alatt. Megjegyzés: Automatikus program beállítása Üzemmód: Automatikus program Program: A 25 Vízmennyiség: kb. 200 ml Szint: 2 Program időtartama: 45–55 perc Alternatív beállítás Üzemmód: Klímavezérlés Gőzlöketek száma/fajtája: 2 Hőmérséklet: 160–170 °C Vízmennyiség: kb. 200 ml Szint: 2 1. gőzlöket: 12 perccel a sütési folyamat elindítása után 2. gőzlöket: további 25 perc után Sütési idő: 45–55 perc