Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Langalló – Tökipompos

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
50.00 dkg finomliszt
4.00 dl langyos víz
5.00 dkg élesztő
1.00 kk cukor
1.00 kk
3.00 ek étolaj
kolbász
bacon
hagyma
tejföl
fokhagyma

Langalló – Tökipompos

Konyha:
    • 60 perc
    • Személyek 8
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share

    Langyos, cukrozott vízben felfuttatjuk az élesztőt, és a liszthez keverjük.Hozzáadjuk a sót és az étolajat, jól összegyúrjuk, meleg helyen letakarva kelesztjük körülbelül 30 percig.Lisztezett deszkán ujjnyi vastagságúra nyújtjuk, majd olajozott tepsibe tesszük.A tetejét megkenjük tejföllel, feltétként vékony karikára vágott lilahagymát, apróra vágott bacon szalonnát teszünk rá, végül megszórjuk reszelt sajttal.230 °C-on 20-25 perc alatt készre sütjük.Lehet fával fűtött kemencében sütni vagy sütőben samott lapon.

    miele01

    previous
    Medvehagymás ravioli
    next
    Vaddisznócomb zöldségraguval
    previous
    Medvehagymás ravioli
    next
    Vaddisznócomb zöldségraguval

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.