A linzertésztát belenyújtjuk a formába, a tetejére egy sütőpapírt teszünk, és babot halmozunk rá. (A bab lenyomva tartja a tésztát sütés közben, így nem fog felhólyagosodni.) Ezt 180 °C-on, 15 perc alatt elősütjük. (Sütés után a babot természetesen eltávolítjuk.)
Amíg sül az alaptészta, vízgőz felett felolvasztjuk a csokoládét a vajjal. A tojást a cukorral elkeverjük, és vízgőz felett habot készítünk belőle.
A két masszát összekeverjük, az elősütött tésztára öntjük, a tetejére pedig rátesszük a kimagozott körtéket. Ezt visszahelyezzük a sütőbe, és még 15 percig sütjük. Megvárjuk, míg kihűl, berakjuk a mélyhűtőbe, és tálalás előtt 5 perccel vesszük csak ki.