Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Korhelyleves

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
80.00 dkg savanyúkáposzta
10.00 dkg kolozsvári szalonna
2.00 g vöröshagyma
2.00 g fokhagyma
3.00 pár kolbász
10.00 dkg parasztkolbász
25.00 dkg nyers füstölt comb
1.00 ek zsír
1.00 ek liszt
őrölt köménymag
őrölt pirospaprika
tejföl

Korhelyleves

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 45 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A kockára vágott szalonnát jól megpirítjuk. Megdinszteljük rajta a kockára vágott vöröshagymát, és hozzáadjuk a reszelt vagy nagyon apróra vágott fokhagymát. Később hozzáadjuk még a savanyú káposztát és a kockára vágott füstölt húst. Felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje. Ha a káposzta túl savanyú lenne, öblítsük át, de nem szabad áztatni, ezzel a C vitamint mosnánk ki belőle. Többször vágjuk át, hogy ne legyenek benne nagy szálak. Hozzáadjuk a karikára vágott kolbászokat és füstölt húsokat. Ízesítsük őrölt köménymaggal, sóval (a sóval óvatosan, a füstölt húsok sósak). Főzzük puhára a kolbászokat, húsokat, de a káposzta azért maradjon roppanós. Rántást készítünk a zsírból, lisztből, pirospaprikából, és berántjuk a levest.

miele01

previous
Karalábéfőzelék
next
Konyakmeggy bonbon
previous
Karalábéfőzelék
next
Konyakmeggy bonbon

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.