Piskóta készítés: Az összetevőket tegyük egy tálba és egyszerűen keverjük össze, majd töltsük sima nyomócsővel ellátott nyomózsákba. A szilikonformát vékonyan fújjuk ki formaleválasztóval, de NE tegyük bele a sütőkarikát. A szilikon forma aljába kb. 1 cm vékonyan nyomjuk be a piskótát, majd egy kissé rázzuk meg a formát, hogy a massza elsimuljon. Egy tepsire helyezzünk szilionos sütőpapírt, majd tegyük rá az egy cm magas sütőkarikát, ebben kenjük el a maradék piskótamasszát. 180°C-os előmelegített sütőben 15 perc alatt süssük készre a piskótákat. Miután kisültek a piskóták, illesszük a 4 cm-es sütőkarikát a szilikonformába, de a piskótát ne vegyük ki belőle. Tehát a szilikonformánkban benne van egy vékony piskóta, és rajta van a 4 cm-es sütőkarika, valamint van egy 1 cm vastag piskótalapunk, ami a torta alja lesz. Most készítsük el a krémet. Kókuszkrém készítése: A kukoricakeményítőt oldjuk fel egy kevés tejjel, a többi tejet forraljuk fel, majd sűrítsük be a keményítős résszel. Ezután keverjük bele a nyírfacukrot és a kókuszreszeléket. Az elkészült főzetet még melegen töltsük a tortaformába (amiben benne van az egyik piskóta), Gondosan, hézagmentesen oszlassuk el a formában, majd a tetejét kenjük meg forró sárgabaracklekvárral és zárjuk le a másik piskótával. Fordítsuk meg a tortát, a szilikonforma azonnal leválasztható és a torta szeletelhető. Öntet – tejcsokoládé ganache A tejszínt forraljuk fel majd, turmixszoljuk el benne a tejcsokoládét. Lehűtve töltsük a torta üregeibe. Ízlés szerint, elegánsan díszítsük.