Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Kocsonya készítése

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
2.00 db köröm
1.00 db csülök
1.00 db sárgarépa
1.00 g fokhagyma
1.00 g vöröshagyma
3.00 g
2.00 g bors
víz
babérlevél

Kocsonya készítése

Konyha:
  • 150 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share

Kocsonya recept

A megtisztított köröm- és csülökdarabokat egy edényben vízzel felforraljuk, majd lehabozzuk, és beletesszük a zöldségeket. Gyöngyözve kb. 1,5-2 órát főzzük, amíg a körömből ki tudjuk venni a csontot.

Ha a lé túlságosan zavaros lenne, akkor derítéssel (tojásfehérje, paradicsompüré) tudjuk javítani. A levet átszűrjük, a tetejéről a zsírt egy papírszalvétával leitatjuk.

A körmöt kicsontozzuk, és egy tálalóedénybe helyezzük a zöldségekkel és a hússal együtt.

Kocsonya dermedése

Felöntjük a zsírtalanított lével és egy éjszakán át a hűtőben dermesztjük.

miele01

previous
Mazsolás-mandulás kuglóf
next
Petrezselymes csiga
previous
Mazsolás-mandulás kuglóf
next
Petrezselymes csiga

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.