Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Kínai kel tekercsek – Miele gőzpárolóban készült

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
100.00 g tönkölybúza dara
100.00 ml víz
1.00 db piros színű paprika
1.00 fej hagyma
1.00 db kínai kel
2.00 ek petrezselyem
1.00 pohár tejföl
1.00 db tojás
bors

Kínai kel tekercsek – Miele gőzpárolóban készült

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
    • 30 perc
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share

    A tönkölybúza darát egy zárt aljú párolóedényben a vizzel felöntve pároljuk. Beállítás: 100 °C Időtartam: 6 perc A paprikát és a hagymát vágjuk kockára, tegyük egy perforált aljú párolóedénybe, és a tönkölybúzával együtt pároljuk tovább. Beállítás: 100 °C Időtartam: 4 perc A kínai kel nagyobb leveleit egy perforált aljú párolóedényben blansírozzuk. Beállítás: 100 °C Időtartam: 2 perc Az összes többi hozzávalót keverjük össze, fűszerezzük sóval és borssal. Halmozzuk a kínai kel levelekre, tekerjük fel, és ismét pároljuk. Beállítás: 100 °C Időtartam: 10 perc Köretként kínáljunk salátát. Miele tipp: A gőzpárolás során egyszerre akár mindhárom szintet is használhatjuk, mellyel időt és energiát takarítunk meg.

    miele01

    previous
    Spenótos burgonyafőzelék sonka csipsszel
    next
    Szilvás bukta
    previous
    Spenótos burgonyafőzelék sonka csipsszel
    next
    Szilvás bukta

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here