A tönkölybúza darát egy zárt aljú párolóedényben a vizzel felöntve pároljuk. Beállítás: 100 °C Időtartam: 6 perc A paprikát és a hagymát vágjuk kockára, tegyük egy perforált aljú párolóedénybe, és a tönkölybúzával együtt pároljuk tovább. Beállítás: 100 °C Időtartam: 4 perc A kínai kel nagyobb leveleit egy perforált aljú párolóedényben blansírozzuk. Beállítás: 100 °C Időtartam: 2 perc Az összes többi hozzávalót keverjük össze, fűszerezzük sóval és borssal. Halmozzuk a kínai kel levelekre, tekerjük fel, és ismét pároljuk. Beállítás: 100 °C Időtartam: 10 perc Köretként kínáljunk salátát. Miele tipp: A gőzpárolás során egyszerre akár mindhárom szintet is használhatjuk, mellyel időt és energiát takarítunk meg.