A kelkáposztát szedjük leveleire, a vastag ereket szükség esetén vágjuk ki. 16 levelet öblítsünk le, osszuk szét két perforált aljú párolóedénybe, és toljuk a párolótérbe. Beállítás: 100°C Időtartam: 1 perc Tegyük a rizst és a zöldséglevest egy zárt párolóedénybe, és pároljuk meg. Beállítás: 100°C Időtartam: 25 perc Olvasszuk fel a mélyhűtött rákot. Beállítás: 60°C Időtartam: 10 perc A zellert tisztítsuk meg, és vágjuk kis kockákra, a fokhagymát nyomjuk át a fokhagymaprésen, a gyömbért vágjuk apróra. Keverjük össze az összes hozzávalót a rizzsel, majd fűszerezzük sóval és borssal. Minden kelkáposztalevélre terítsünk szét egy jó ek tölteléket. A levél széleit hajtsuk vissza a töltelékre, szorosan tekerjük fel, majd helyezzük perforált aljú párolóedénybe, és toljuk a párolótérbe (két perforált aljú edényre van szükség). Beállítás: 100°C Időtartam: 10-12 perc