Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Keleti lazacfilé zöld spárgával

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 kk szódabikarbóna
1.00 tk himalaya só
5.00 dkg vaj
1.00 tk őrölt koriander
2.00 g 4 gerezd zúzott fokhagyma
2.00 ek olíva olaj
3.00 ek kókusztejszín
4.00 ek sötét miso krém
2.00 ek kukorica prézli a szóráshoz
70.00 ek szűz olívaolaj
bors
fél citrom leve
Lazacfilé

Keleti lazacfilé zöld spárgával

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
  • 60 perc
  • Személyek 4
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share

A lazacfilét 2 ujjnyi csíkokra vágjuk, papírtörlővel szárazra töröljük, és egy olivaolajjal kikent magas falú tepsibe tesszük. Sózzuk, borsozzuk, a citrom levével meglocsoljuk, majd elkészítjük a pácot. A fent sorolt hozzávalókat egy kézi habverővel alaposan kikeverjük és a lazacfilék tetejét megkenjük. Végül a kukoricaprézlivel és a citromfűvel megszórjuk. A sütőt előmelegítjük 220° (légkeveréses 200) fokra és 12-15 perc alatt megsütjük. A spárgákat megmossuk, fás részét letörjük és csokorba fogva egy vízzel teli lábasba állítjuk, úgy, hogy a rügyei kilógjanak a vízből. A főzővízbe a vajat, a sót és a szódabikarbónát (nem csak a színét tartja meg, de az állagának is jót tesz) beletesszük – és a spárgát roppanósra főzzük.

miele01

previous
Mandulás csokoládétorta
next
Csirke saltimbocca bazsalikomos burgonyapürével
previous
Mandulás csokoládétorta
next
Csirke saltimbocca bazsalikomos burgonyapürével

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.