Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Karfiol lengyelesen

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 db pagoda karfiol
1.00 db karfiol
50.00 dkg zsemlemorzsa
1.00 doboz tejföl
40.00 dkg bacon
20.00 dkg vaj

Karfiol lengyelesen

Konyha:
    • 45 perc
    • Személyek 4
    • Medium

    Ingredients

    Leírás

    Share


    A karfiolokat tisztítsuk meg, és szedjük nagyobb rózsákra. Majd pároljuk meg 100 °C-on 6 percig, ha nincs gőzpárolónk, akkor főzzük, figyelve arra, hogy roppanós maradjon, és ne essen szét majd, amikor a zsemlemorzsába forgatjuk. Közben olvasszuk fel a vajat, amiben majd a zsemlemorzsát fogjuk aranybarnára pirítani. A bacont is pirítsuk meg, jó ropogósra. Majd a kész karfiolokat forgassuk bele a zsemlemorzsába, és tejföllel, baconnel tálaljuk.

    miele01

    previous
    Milánói borjúborda
    next
    Máktorta
    previous
    Milánói borjúborda
    next
    Máktorta

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.