1. A lisztet és a langyos vizet tálban ruganyos tésztává gyúrjuk, majd beletesszük egy fóliába és pihentetjük. 2. A fejeskáposztát, a gyömbért, és az újhagymát apróra daraboljuk (vagy lereszeljük). 3. Tálba öntünk 1 evőkanálnyi szójaszószt, beletesszük a darált húst, hozzáadjuk a zöldségeket és az apróra vágott fokhagymát, majd összedolgozzuk. 4. Perforált aljú edénybe kevés olajat teszünk, a munkafelületet meglisztezzük, majd a kis gombócokat egyenként kinyújtjuk, a húsos töltelékkel megtöltjük. Végül összecsípkedjük a széleit (lásd a videón). 5. 100°C-on 10-12 perc alatt készre pároljuk. Kevés vajon pirítsuk át őket. 6. A mártogatóshoz 1 ek rizsecetet, 1 ek szójaszószt, az apróra vágott zöldhagymát, a reszelt gyömbért és a cukrot egy kis tálban összekeverjük. Tipp: Friss korianderrel díszíthetjük.