A kacsamájat megtisztítjuk, az eres részeket kivágjuk és három darabra szeleteljük. Abban a zsiradékban főzzük meg a májat, amiben a combokat konfitáltuk. Késes aprítóval összedaraboljuk a combokat, és a májból két kisebb darabot. Egy májat tartsunk meg, és késsel daraboljuk nagyobb darabokra. A konfitálásnál használt hagymát is rakjuk bele. A gép segítségével egy pépes állagú krémet készítünk belőle, ezt rakjuk egy kicsit a hűtőbe, hogy könnyen formázható legyen. Mikor picit kihűlt keverjük össze apróra vágott petrezselyemzölddel, és sóval, borssal ízesítsük.
Nedvesítsünk be egy fóliát, azon fogjuk a sonkába tekerni a májas pépet. Két-három sonkát tegyünk egymás mellé, merjünk rá a májas pépből egy adagot és hengergessük fel. A fólia segítségével szaloncukorszerű csomagolást készítünk, lehetőség szerint jó feszeset.
Az aranybarnára sütött sütőtököt belerakjuk egy turmixgépbe és a hideg vajkockákkal összeturmixoljuk.