Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Kacsamáj rozmaringos nektarinnal

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
40.00 dkg kacsamáj
3.00 db nektarin
1.00 csokor rozmaring
10.00 dkg cukor
1.00 dl fehérbor

Kacsamáj rozmaringos nektarinnal

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 15 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A kacsmájat ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és zsiradék hozzáadása nélkül megpirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk. Az odaégést elkerülendő többször megforgatjuk. A nektarint szétválasztjuk a magjától és cikkekre vágjuk, a rozmaringot összedaraboljuk. Egy másik serpenyőben cukrot karamellizálunk, ügyelve, nehogy odaégjen. Mikor a cukor aranybarna lett, beletesszük a nektarint és a rozmaringot, még egy kicsit pirítjuk, majd felöntjük egy kis fehérborral.

miele01

previous
Kinder torta
next
Húsvéti töltött kalács
previous
Kinder torta
next
Húsvéti töltött kalács

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.