Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Kacsacomb zellerpürével

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
4.00 db kacsacomb
4.00 ág rozmaring
60.00 dkg zeller
10.00 dkg vaj
1.00 dl Tejszín
20.00 g
1.00 dkg szőlő
méz

Kacsacomb zellerpürével

Konyha:
  • 120 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share


A kacsacombokat besózzuk mindkét oldalán. Zsiradékot nem adunk hozzá, mert ki fog sülni belőle nagyon sok. Tepsibe helyezzük, s a combokra rakjuk a rozmaringot. Elkészítjük a zellerpürét. Ehhez a megtisztított zellert kockára vágjuk, vízben 20 perc alatt puhára főzzük, majd leszűrjük és tejszínnel, vajjal elkeverjük. Turmixgépen átnyomjuk, és szűrőn átpaszírozzuk. Vajat felolvasztjuk, és a szőlőt azon 1-2 percig pároljuk, meglocsoljuk mézzel. Máris tálalhatjuk.

miele01

previous
Pelmenyi – tészta batyu
next
Hagymatorta
previous
Pelmenyi – tészta batyu
next
Hagymatorta

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.