Miele tipp A cukkini a tökfélék családjából származik. A széles körben elterjedt zöld színű cukkini mellett sárga és halványzöld fajták is léteznek. A kisebb cukkinik zsengébbek és ízletesebbek, mint a nagyobbak. 20 cm-nél hosszabb cukkiniket ne használjuk főzésre. A cukkini sokoldalúan elkészíthető: párolni, sütni, grillezni és olajban sütni egyaránt lehet. A cukkinit vágjuk fel hosszában vékony szeletekre, és tegyük egy perforált aljú párolóedénybe. Beállítás: 100 °C Időtartam: 1 perc A juhsajtot vágjuk 2 cm széles csíkokra, és ízesítsük sóval és borssal. A fűszeres juhsajtot tekerjük körbe a cukkiniszeletekkel, fűszerezzük sóval és borssal, majd locsoljuk meg olívaolajjal. Helyezzük egy perforált aljú párolóedénybe, és toljuk a készülékbe. Beállítás: 100°C Időtartam: 3 perc Miután elkészült, a cukkinis juhsajttekercseket bazsalikomos paradicsomágyon, fehér francia kenyérrel tálaljuk.