Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Ízletes tengeri keszeg

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
750.00 g tengeri keszeg
750.00 g Lazacfilé
2.00 ek vaj
3.00 g hagyma
500.00 g paradicsom
100.00 ml tej
10.00 g zsemlemorzsa
0.50 g leve
2.00 g
bors
petrezselyem

Ízletes tengeri keszeg

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
  • 60 perc
  • Személyek 4
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share

Egy vajjal kikent kerek tűzálló tálban (átmérő: 26 cm) egyenletesen terítsük szét a szeletekre vágott hagymát. Tegyük rá a szeletekre vágott paradicsomot, majd szórjuk meg sóval és borssal. Helyezzük rá a megtisztított halat, szórjuk meg sóval és borssal, locsoljuk meg a citromlével, tejjel, olvasztott vajjal és szórjuk meg a zsemlemorzsával. Fedő nélkül süssük készre. Sütési mód: Forró levegő Hőfok: 140-160 °C Sütési hely: Alulról az első Sütési idő: 35-45 perc Sütési mód: Felső/alsó hő Hőfok: 180-200 °C Sütési hely: Alulról a második Sütési idő: 35-45 perc, húshőmérő alkalmazásánál a belső hőmérséklet 75 °C legyen.

miele01

previous
Szilvamártásban pácolt csirkeszárny
next
Homár Thermidor
previous
Szilvamártásban pácolt csirkeszárny
next
Homár Thermidor

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here