A csirkecombokat leöblítjük, a hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A zöldpaprikát és a paradicsomot megmossuk, a zöldpaprikát kicsumázzuk és felkarikázzuk, a paradicsomot meghámozzuk, elnegyedeljük. A hagymát 2 ek olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst. Lehúzzuk az edényt a tűzről, megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a zöldpaprikát és a paradicsomot, ízlés szerint sózzuk. Összekeverjük, visszatesszük a tűzre, és fedő alatt, saját levében puhára pároljuk. Majd kiszedjük a combokat, leszedjük a húst a csontról és apróra vágjuk. Ezalatt a palacsintákhoz simára keverjük a lisztet a tojásokkal és 1 csipet sóval, apránként hozzáadjuk a tejet, végül a maradék 2 ek olajat, lefedjük, és 30 percet pihentetjük. A masszából 12 palacsintát sütünk, tányérral/fedővel letakarva melegen tartjuk. Kiszedjük a húst a levéből, apróra összevágjuk vagy megdaráljuk. A levében elkeverünk 3 dl tejfölt, összeforraljuk, és annyit adunk belőle a húshoz, hogy jól kenhető masszát kapjunk. A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. A masszával megkenjük a palacsintákat, batyuszerűen felhajtjuk, összetekerjük, és tűzálló tálba sorakoztatjuk őket. Megöntözzük a maradék tejfölös-paprikás mártással, és a sütőben átforrósítjuk (10 perc).