1. A burgonyát kefével alaposan mossuk meg, és tegyük hámozatlanul egy perforált aljú párolóedénybe. Beállítás: 100°C Időtartam: 28-30 perc Adagonként: 542 kJ/129 kcal 2. Mártás 1: Vágjuk apróra a paprikát, póréhagymát, borsot és metélőhagymát. A hozzávalókat keverjük össze, és ízesítsük sóval, borssal. Adagonként: 290 kJ/69 kcal 3. Mártás 2: Az összes hozzávalót keverjük össze, ízesítsük sóval és borssal. Adagonként: 626 kJ/149 kcal 4. Mártás 3: Keverjük össze a friss sajtot, a tejfölt és a csíkokra vágott füstölt lazacot. Ízesítsük sóval, borssal és szórjuk meg kaporral. Adagonként: 1155 kJ/275 kcal Miele tipp: Füstölt lazac helyett használhatunk rákot is.