Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Házi rozmaringos-serranos csirkemellsonka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Házi rozmaringos-serranos csirkemellsonka

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 35 perc
  • Személyek 4
  • Medium

Ingredients

Leírás

Share

A csirkemellet nyitott szeleteléssel kettévágjuk, és kéztővel alaposan megütögetjük. Elkészítjük a pácot: a mustárhoz lassan csurgatjuk az olívaolajat és kézi habverővel folyamatosan kevergetjük. A sót, borsot és fokhagymát is belekeverjük. A csirkemell mindkét oldalát bekenjük a páccal, majd egy nagyobb darab folpackra tesszük, a serrano sonkákat a csirkemell filére ráfektetjük, a közepén rozmaring levelekkel megszórjuk és szorosan feltekerjük, a két végére csomót kötünk. 1 órát így pihentetjük a hűtőben, majd 25 perc alatt 100 fokon a gőzpárolóban megpároljuk. A folpackot óvatosan levesszük, és hagyjuk kihűlni. Éles késsel fél cm-es szeleteket vágunk és kenyérre tesszük.

miele01

previous
Ludaskása
next
Serpenyős nyúlcomb
previous
Ludaskása
next
Serpenyős nyúlcomb

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here