Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Haltekercs

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
4.00 szelet Lazacfilé
2.00 ek ecet
4.00 g
2.00 szelet szalonna
1.00 ek sűrített paradicsom
1.00 g fokhagyma
1.00 tk petrezselyem
1.00 g fekete bors
piros színű paprika
hagyma

Haltekercs

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 45 perc
  • Személyek 4
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share

A leöblített halszeletek mindkét oldalát locsoljuk meg ecettel, és 10 percig hagyjuk állni, majd enyhén sózzuk meg. A halszeletekre helyezzünk 4 szelet szalonnát. Kenjük meg sűrített paradicsommal, és szórjuk meg a zúzott gerezd fokhagymával, petrezselyemmel és kaporral, fűszerezzük borssal. A paprikát tisztítsuk meg, a hagymát hámozzuk le, mindkettőt vágjuk csíkokra, és szórjuk a halszeletekre. A szeleteket tekerjük fel, és fa fogpiszkálóval rögzítsük. Tegyük egy sütőtálba, és fedő nélkül süssük készre. Sütési mód: Sütőautomatika Hőfok: 160-180 °C Sütési hely: Alulról az első Sütési idő: 25-35 perc Sütési mód: Felső/alsó hő Hőfok: 200-220 °C Sütési hely: Alulról a második Sütési idő: 20-30 perc + előmelegítés

miele01

previous
Vörös tonhal steak
next
Bébi-polipsaláta
previous
Vörös tonhal steak
next
Bébi-polipsaláta

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here