Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Hal (Sügér) sóbundában

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 db tengeri sügér
1.00 kg
2.00 db tojásfehérje
1.00 csipet oregano
1.00 g saláta
4.00 db paradicsom
2.00 g zöldhagyma
10.00 szem capri bogyó
1.00 db lime
20.00 ml olívaolaj

Hal (Sügér) sóbundában

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 30 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


Megtisztítjuk, kibelezzük a halat (lásd: Hal pikkelyezés, belezés). A tojásfehérjét hozzáadjuk a sóhoz (1 tojásfehérjéhez 10-szeres só mennyiség kell). A hal kb. 1 kg sót igényel. Egy sütőpapírral kibélelt tepsire ráhelyezzük a halat. A hal belsejébe beletesszük az oregánót, majd a tojásos sóbundát gondosan a hal mindkét oldalára ráhelyezzük, teljesen befedve azt. Előmelegített sütőben 200 °C-on 20 percig sütjük. Közben elkészítjük a friss, könnyű nyári salátát. Összevágjuk a hozzávalókat, és a tetejére lime-ot, olívaolajat és capribogyót teszünk, majd jól összekeverjük. Miután megsült a hal, lefejtjük róla a megkeményedett sóburkot.

miele01

previous
Köles torta – Ország tortája 2011
next
Magos kifli
previous
Köles torta – Ország tortája 2011
next
Magos kifli

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here