Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Hal pikkelyezés, belezés

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 db tengeri sügér
0.50 kg durva só
2.00 db tojásfehérje

Hal pikkelyezés, belezés

  • 45 perc
  • Személyek 1
  • Easy

Ingredients

Leírás

Share


Pikkelyezzük le a halat, laposan tartva a kést, hátulról előre egyszerű mozdulatokkal. Mindig hátulról kezdjük a halpucolást.Ha megtakarítottuk a halat, mossuk meg. Sóbunda: a hal sütés közben csak annyi sót szív magába amennyire szüksége van. Vágjuk be vékonyan a hasát majd vegyük ki a beleket, a kopoltyút és a légző buborékokat. Mossuk ki a belsejét majd tegyünk bele bazsalikomot vagy oregánót

miele01

previous
Sajtos-vajas házi tészta
next
Lazacpisztráng kucsmagombával
previous
Sajtos-vajas házi tészta
next
Lazacpisztráng kucsmagombával

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.