Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Hal édeshagyma-ágyon

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
40.00 dkg vöröshagyma
3.00 ek szűz olívaolaj
2.00 ek fügés balzsamecet
2.00 ek méz
60.00 dkg fehérhúsú halfilé
1.00 db citrom
20.00 szem mazsola

Hal édeshagyma-ágyon

Tulajdonságok:
  • Gluténmentes
Konyha:
  • 40 perc
  • Személyek 4
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


A hagymát 1 centi széles cikkekre vágjuk, és olívaolajon nagyon lassan pirítjuk. Fontos, hogy alacsony hőmérsékleten pároljuk, mert így még jobban érvényesül a hagyma édes íze. Megsózzuk, a balzsamecetet és a mézet belecsorgatjuk. Közben a halat besózzuk, és a citrom levével ízesítjük. Egy serpenyőben a halat mindkét oldalán ropogósra sütjük. Közben a hagyma is elkészül, vigyázzunk, ne legyen túl puha. Hozzáadjuk a mazsolát, átforgatjuk, és tálaljuk. A hagymát a tányér közepére rakjuk, és a halat ráfektetjük.

miele01

previous
Póréhagymás kukoricás torta
next
Göngyölt malackaraj
previous
Póréhagymás kukoricás torta
next
Göngyölt malackaraj

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.