Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Gyümölcsös édes sushi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
1.00 g citromnád
20.00 g gyömbér
4.00 dkg tejberizs
5.00 dl kókusztej
2.00 dkg pálmacukor
10.00 db csillagánizs
1.00 dkg marcipán
1.00 g ételszínezék
1.00 g porcukor
3.00 db mangó
10.00 db papaya
2.00 db kiwi
szezámmag
méz
lime leve

Gyümölcsös édes sushi

Konyha:
    • 50 perc
    • Személyek 4
    • Hard

    Ingredients

    Leírás

    Share


    A citromnádat és a gyömbért meghámozzuk, és nagy darabokra összevágjuk. A rizst, a kókusztejet és az összes fűszert zárt aljú edényben 100 °C-on 30 percig pároljuk. A marcipánt tetszés szerint megszínezzük, két fólia között vékonyra nyújtjuk, és csíkokra szeleteljük. Ha kihűlt a rizs, gombócokat formázunk belőle, a tetejére egy-egy vékony szelet gyümölcsöt helyezünk, és a megszínezett marcipánnal átkötjük. A mártáshoz a szezámmagot egy serpenyőben szárazon megpirítjuk, hozzáadjuk a mézet és a lime levét.

    miele01

    previous
    Halloween csokoládés keksz – Receptműves
    next
    Galuska készítése
    previous
    Halloween csokoládés keksz – Receptműves
    next
    Galuska készítése

    Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

    A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.