Megfőzöm a tésztát és leszűröm. A fölaprított fokhagymát és gyömbért szezámolajon és olívaolajon megpirítom egy kicsit, majd halszósszal felöntöm. Hozzáteszem a mogyoróvajat ízlés szerint. 2-3 percig forralom, hogy az ízek összeérjenek, majd a végén egy kevés gyömbért adok hozzá (frissen reszelve). A kacsát befóliázom és gőzpárolóban megpárolom, majd megpirítom mindkét oldalát. Jól visszahűtöm, hogy könnyen szeletelhető legyen. Nagyon vékony szeletekre felvágom és megpirítom egy kis szezámolajon és lime-ot facsarok rá. A tésztát összekeverem a szójabab csírával, a kacsával és leöntöm a szósszal. A mogyorót serpenyőben megpirítom és összetöröm mozsárban, vagy sodrófával egy gyúródeszkán. A tányéron megszórjuk a mogyoróval, egy kis firss chilivel és a fölaprított friss korianderrel, majd egy pár csepp lime-ot facsarunk rá.