A szűzpecsenyét megforgatjuk egy kevés rozmaringban, majd fólia segítségével hengert formázunk belőle. Ezután a befóliázott szűzpecsenyét 40 percre forróvizes fürdőbe helyezzük. A kicsomagolt szűzpecsenye-hengert sózzuk, borsozzuk, és meghempergetjük egy kevés zsiradékban. A cukkini körethez a hosszában felvágott cukkinit sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk kevés olajjal. Vágási felületükkel lefelé helyezzük őket a felforrósodott grillrácsra, majd mindkét oldalát 2-3 percig sütjük. Így járunk el a szűzpecsenye-hengerrel is. Ha megsült felszeleteljük, grillezett cukkinivel és gyömbéres sárgarépa pürével tálalhatjuk. A püré elkészítéséhez a megfőtt sárgarépát és a gyömbért egy kevés vajjal összeturmixoljuk.