Olvasó üzemmód
0 0
Add to Meal Plan
Grillázs bonbon

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Hozzávalók

Adagok száma
300.00 g cukor
200.00 g darált dió
100.00 g vaj
270.00 g fehércsokoládé
1.00 db vaníliarúd kikapart belseje

Grillázs bonbon

Konyha:
  • 60 perc
  • Személyek 12
  • Hard

Ingredients

Leírás

Share


A cukrot folyamatos keverés mellett olvasszuk kristálymentesre, majd keverjük hozzá a diót. A grillázs forró állapotában formázható, amint kihűl, megköt. Két szilionos sütőpapír között nyújtsuk 2-3 mm vékonyra, majd enyhén olajozott késsel vágjuk kb. 3×3 cm-es négyzetekre, és hagyjuk kihűlni. Ha felvágás közben megkötne, tegyük be rövid időre 180 °C-os sütőbe, így újra megpuhul. A ganache krémhez összekeverjük a kihabosított vajat és a langyos olvasztott fehércsokoládét. A krém ebben az arányban nyomózsákból dresszírozhatóvá válik. Töltsük csillagcsővel ellátott nyomózsákba, és kb. egy fél diónyi adagot nyomjunk a grillázsnégyzetekre, majd ferdén helyezzünk rá egy másik grillázsnégyzetet. Hűtőben dermesszük, majd húzzuk át temperált étcsokoládéval először az alját, majd mártsuk ki a tetejét is félig. Helyezzük szilikonos sütőpapírra, és dermesszük.

miele01

previous
Grillezett gyümölcs
next
Borleves
previous
Grillezett gyümölcs
next
Borleves

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

A Miele cookie-kat használ, hogy optimalizálhassa és folyamatosan fejleszthesse a weboldalt. A weboldal használatával elfogadja a cookie-k használatát. A weboldalon található cookie-kal kapcsolatos részletes információk a "További információk" gombra kattintva érhetők el. Ezen a ponton dönthet úgy is, hogy nem fogadja el a cookie-k használatát, azonban ez esetben ennek megfelelően kell beállítania a böngészője erre vonatkozó beállításait.